Leuke kleding in grotere maten…

foto

Zoals jullie misschien al wisten heb ik niet bepaald maatje 36… I wish! Maar ik heb wel twee prachtige kinderen en heb inmiddels geaccepteerd dat ik nou eenmaal ben wie ik ben en wel met een maatje meer! Hebben mijn kids een beetje meer mama om van te houden denk ik altijd maar!

lush-fab-glam.com friday five fabulous fashion quotes 1

Ik ging met maatje 38/40 mijn eerste zwangerschap in en zonder het door te hebben kwam ik er met maatje 46 uit maar een prachtige wolk van een dochter in armen. So be it!

Het probleem was in die tijd dat er nog weinig hippe en leuke kleding te krijgen was, je kon bij bepaalde winkels wel shoppen maar daar shopte je dezelfde kleding die ook in maatje 36 te koop waren. Op het plaatje op de website zag het er heel leuk uit maar zodra ik het dan aan deed in mijn maat stond het voor geen meter.

Het erge was nog wel dat ik echt dol ben op leuke kleding. Ik wist mijn weg dan uiteindelijk wel te vinden en creëerde mijn eigen nieuwe stijl.

Sinds een tijdje is het allemaal wat makkelijker!

sans-online only & Pieces

Zo deed ik van de zomer dan ook mijn eerste outfit post met een beetje gierende zenuwen in mijn lijf omdat ik het best spannend vond!

Hier kan je dat artikel terug vinden!

Later deed ik er nog een artikel achteraan, ik vind het dan ook echt heel leuk om te doen!

outfit Ibiza rok basic shirt miss etam

Miss Etam basic shirt en miss etam rok

Dat artikel kan je Hier vinden. Langzaam word het steeds makkelijker om leuke kleding te vinden voor meiden en vrouwen met een maatje meer. En dat is heel fijn want geloof me… als je mijn leeftijd hebt ben je niet toe aan een vormloze tent maar wil je er gewoon leuk jeugdig en hip uitzien!

Steeds meer winkels en webwinkels zoals Miss Etam, Otto, Sans Online en M&S mode verkopen leuke hippe jeugdige en mooie kleding voor de vrouw met een maatje meer!

grotere maten

Ik was bij onder andere Otto inspiratie aan het opdoen voor leuke kleding met een maatje meer en er is gewoon echt veel te vinden. En wel van alles van spijkerbroek tot trui tot jurk!

Daar word ik nou helemaal happy van, vooral van de jurken want die draag ik het liefste!

PicMonkey Collage

Maar zo zijn er ook leuke vesten en truien, T-shirts en noem het maar op te krijgen voor vrouwen met een maatje meer. De bovenstaande kleding kan je overigens Hier vinden en zijn er ook nog eens voor verschillende budgetten.

Wat ik overigens ook heel fijn vind is dat ook bij veel reguliere winkels grotere maten te krijgen zijn en in Nieuwegein waar ik woon bijvoorbeeld zijn zelfs een aantal winkels gekomen speciaal voor de vrouw met de grotere maat! Helemaal te gek!

Vinden jullie het leuk als ik vaker een inspiratie artikel maak over de iets grotere maat? En bijvoorbeeld over hoe ik kleding combineer en opleuk met accessoires? Mochten jullie dat leuk vinden laat het me dan even weten want dan zal ik hier vaker aandacht aan gaan besteden! Vooral ook omdat het steeds makkelijker word en ik het leuk vind om te doen!

Advertenties

4 thoughts on “Leuke kleding in grotere maten…

  1. Ja leuk artikel !
    ik heb zelf maat 48 en vind het maar moeilijk om leuke kleding te vinden soms (ben ook maar 1.51) .
    Zou fijn zijn om inspiratie op te doen en gewoon eens lekker wat fashion voor de vollere dames te kunnen zien ipv al de slanke dames die je overal al vind ( ook niks mis mee overigens)

  2. Natuurlijk hartstikke leuk, zelf heb ik ook geen kleine maat …en ik heb er ook niet echt een probleem mee, maar het kan best wel eens lastig zijn,… niet om leuke kleding te vinden( maar om het leuk te vinden staan) Vroeger liep ik altijd veilig in het zwart gekleed, maar daar ben ik mee opgehouden,…. draag nu haast altijd felle kleuren,opvallende sieraden en krijg altijd leuke reacties…Mij maak je er blij mee, met zulke artikelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s