Spam je Blog!!

spam je blog www.mywickedweirdlife.com blog spammen

Zoals jullie hebben gemerkt ben ik even Off- Line geweest… Waarom? gewoon omdat ik het nodig had een beetje uit te rusten en bij te komen. Niet dat ik daar als mama van twee sring in het veldjes aan toe kom maar toch ๐Ÿ˜‰

Ik ga er deze week weer vol voor maar begin nog even met een lekker spam artikeltje!! Ga ervoor lekker spammen!!

Dan ben ik van de week weer terug van weggeweest met leuke artikelen van onder andere een prachtig sieraad en een leuke tas!!

Liefs Saskia

Advertenties

23 thoughts on “Spam je Blog!!

 1. Laat ik me geen twee keer zeggen natuurlijk. Op mijn website http://www.tutje.nl schrijf ik met een knipoog en een nuchtere blik over beauty. Eรฉn van de zovelen, maar daarom niet met minder plezier.

  Dank voor de spammogelijkheid enne rustig aan hรจ?

 2. Altijd leuk om weer wat van je te zien en te horen mop! Top dat je gewoon je tijd neemt! Heb ik echt respect voor! Knuffel Xxx

  En leuk dat we weer mogen spammen. Op mijn blog komen notd’s voorbij maar ook leuke nailarts zoals “Louboutin” nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. ๐Ÿ˜‰ Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

 3. Leuk dat je weer terug bent! Ik kijk dagelijks op je blog, omdat je altijd zulke leuke budget tips hebt! Op mijn blog vind je vooral reviews van beautyproducten (make-up en verzorging), maar ook af en toe dingen als accessoires of kleding. Kom gerust eens een kijkje nemen! Hartelijk dank dat we mogen spammen! XXX

 4. Inderdaad leuk dat je terug bent! En inderdaad gewoon bloggen als je zin hebt en het niet als verplichting voelen… van de spam je blog maak ik graag gebruik! ๐Ÿ˜†๐ŸŒž๐ŸŒž ik ben Olivia (pseudoniem) en mijn blog heet http://www.lifemustbefabulous.com. ik ben nog steeds bszig met oude berichten overzetten van http://www.lifemustbefabulous.nl waar ik mee startte. Maar door mijn overstap op WordPress heb ik een nieuw domein… ik ben gestart met bloggen om van me af te schrijven in een moeilijke tijd waar ik chronisch ziek ben geworden. Het is uiteindelijk een combinatie geworden met beauty omdat beauty mij uit mijn bed houd en ik me er psychisch beter door voel! Ik zou zeggen kom eens wat lezen hihi! XoXo Olivia

 5. Wat leuk dat we even ‘legaal’ mogen spammen! Ik ben Sanne, een 12 jarig meisje dat met veel plezier 2 keer in de week blogt. deze artikelen kunnen gaan over fashion, beauty en lifestyle. Ik zelf vind het ook erg leuk om zelf dingen te maken dus geregeld komen er ook DIY’s online. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik van jongs af aan al bezig ben met kleding combineren, nagels lakken en noem maar op. De laatste jaren ben ik me meer gaan interesseren in make-up, crรจmes en andere verzorgingsproducten. Ik blog nu bijna een half jaar, en ik wil ook nog lang doorgaan! Mijn ouders hadden nooit gedacht dat ik zo fanatiek ging bloggen, ze wisten eerst zelfs niet eens wat bloggen betekende. Maar niet alleen mijn ouders hebben dingetjes geleerd door mijn blog, ook ik heb dingen geleerd: zo gaat de fotografie steeds beter en mijn artikelen worden steeds uitgebreider.
  Lovvies Sanne
  blog: http://www.viecouleur.nl/

 6. Altijd leuk! Na drie jaar op mijn ‘oude’ blog beautybyjuly geblogd te hebben, ben ik nu aan een nieuwe stap begonnen… Mijn nieuwe blog Rosanbos.nl, hier schrijf ik over beauty, persoonlijke verhalen en over mijn werk als visagist! Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat. Liefs Rosan x

 7. Hoi Saskia! Hoe is het met je? Ik mis je blogposts wel hoor en hoop dat alles okรฉ is! Ik heb je vandaag genomineerd voor de Liebster Award, omdat ik je blog zo leuk, spontaan en informatief vind. Ook heb je altijd super toffe budget-tips! Op mijn blog kan je lezen hoe het werkt. Heel veel liefs en succes met je blog! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s