Contact en Zakelijk Contact.

Mocht je contact willen opnemen dan kan dat:

Voor Vragen of Zakelijk Contact

Kan je mailen naar: mywickedweirdlife@outlook.com

Voor zakelijk contact of het eventuele toesturen van pakketjes kunt u mij mailen naar bovenstaande email adres dan kan ik u mijn verdere gegevens toe mailen.

Het lijkt mij leuk om samenwerkingen aan te gaan.

 

Groetjes Saskia Kersbergen

mywickedweirdlife@outlook.com

Advertenties
4 reacties

4 thoughts on “Contact en Zakelijk Contact.

 1. Beste Saskia,

  Allereerst wil ik zeggen dat je een te gekke en overzichtelijke website hebt waar interessante onderwerpen op te lezen zijn. Je blog trekt gelijk de volle aandacht en daarnaast schrijf je leuke reviews die ik leuk vind om te lezen!

  Graag zou ik in samenwerking met jou een win-actie opzetten voor de lezeressen van Mywickedweirdlife.nl met betrekking tot SpaOnline.com! Hierbij mag ik twee dagentree vouchers weggeven (2 vouchers aan een lezer) aan de lezeressen van Mywickedweirdlife.nl bij een sauna naar keuze via SpaOnline.com. Daarnaast mag ik jou ook twee gratis vouchers aanbieden voor een spa naar keuze.

  Kort over wie wij zijn:

  Met meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Wij verwerken dagelijks meer dan 200+ vouchers, hanteren geen reserveringskosten, hebben een 14 dagen “niet goed geld terug-garantie” en zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

  Wij werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België: Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster, Spa Zuiver en vele andere.

  Wat vind je hiervan?

  Ik hoor graag van je!

  Met vriendelijke groet,

  Iris Joosen
  SpaOnline.com

 2. Nog Gefeliciteerd met je verjaardag! en superleuke winactie! ik doe heel graag mee 🙂

  Mijn zus studeert in Leiden en ze komt alleen in het weekend thuis, daardoor missen we elkaar heel erg, Het zou een superleuke verassing voor haar zijn als ik haar in het weekend zou trakteren bij de Bagels & Beans, en vervolgens een verwenavondje te houden met de lekkere Dr. Hauschka producten! Normaal heb ik nooit geluk met zulke dingen, maar nu ga ik echt duimen! Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden ! Ik hoop het zo! *duimen*

  Heel veel groetjes, Ela Iris
  email : elairis@live.nl

 3. Ik ging net doorheen m’n bloglovin’ en ik moest aan je denken… Mis je posts enorm hard eigenlijk! Las het altijd super graag & ook je filmpjes vond ik enorm leuk om te zien.

  x Groetjes
  Veronique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s