Review van de Blog Bijbel van Carlijn Bekker…

De Blogbijbel

Bloggen en Blogs zijn zeer populair op het moment, maar ook een belangrijk Medium. bedrijven willen tegenwoordig niets liever dan dat Bloggers hun producten aanprijzen! Waarom? omdat Mensen de Reviews en Blogs lezen en aan de hand daarvan vaak een product aanschaffen. Tevens voor ons Bloggers is het erg leuk om te doen! in feite heb je je eigen Magazine waar jij jou kijk op de “wereld”geeft, welke wereld dat dan ook is. Omdat Bloggen zeer serieus genomen word was het eigenlijk raar dat er nog bijna geen boeken op de markt zijn die over bloggen gaan, die de tips en truucs van bloggen geven, een handleiding een A tot Z Maar die is er nu!! Carlijn Bekker (blogger en Journalist) heeft een Fantastisch leuk boek geschreven… De Blog Bijbel en ik ga jullie er meer over vertellen… Lees mee!

blog bijbel Carlijn bekker

De Blogbijbel Carlijn Bekker

Blogbijbel Carlijn bekker

Toen ik las dat dit boekje bestond heb ik geen minuut gewacht en het meteen besteld bij mijn favoriete webwinkel! namelijk Bol.com via de volgende weblink kan je het boekje bestellen: http://www.bol.com/nl/p/de-blog-bijbel/9200000022840997/

De volgende dag, lekker snel had ik het boek al in huis en ik was Blij verrast! Het boek ziet er namelijk erg leuk uit, is niet te dun en niet te dik, is duidelijk en overzichtelijk! Het is een A tot Z Boekje voor een Blogger! (voornamelijk gericht op Beauty en Mode)

De Blogbijbel

Wat ik heel prettig vind aan het boekje is dat het heel makkelijk weg leest en dat alles aan bod komt! Alles wat je nodig hebt om een succesvol blogger te zijn, met zeer goede tips.

Er staan bijvoorbeeld Tips in over fotografie en over waar je je blog kan beginnen, over Marketing en hoe je je blog meer bezoekers kan laten krijgen! Er staat informatie in over statistieken en hoe dat werkt, een 8 stappenplan hoe te beginnen met een blog, zoals ik al zei alles komt aan bod! Kort en Bondig, duidelijk en overzichtelijk.

Carlijn bekker

blogbijbel 10

blogbijbel

de blogbijbel

Wat ik een heel belangrijk stuk vind in het boek is hoe om te gaan met de moeilijke dingen die met bloggen te maken hebben, bijvoorbeeld kritiek en haat berichten, spammers en Writers block! Bloggen is niet alleen maar leuk! het heeft ook zo zijn moeilijke kanten en dat beschrijft Carlijn bekker zeer duidelijk in haar boek, maar ze geeft er een positieve draai aan.

blogon

Kortom is vind dit boek echt een aanrader!! Ik denk dat iedere Blogger of beginnende Blogger dit boekje in zijn kast zou moeten hebben staan!! ik kan dit boekje dan ook erg aanbevelen, ik ben erg enthousiast! Ik vind het heel slim van Carlijn Bekker dat ze dat ene boekje heeft geschreven dat miste in de boekwinkels! De Blog bijbel! Geweldig werk en goed opgemerkt!

Voor de Prijs hoef je het ook niet te laten, het boekje kost 10€ bij Bol.com

de Blogbijbel

tumblr_inline_mlciylmCQ21rrg7tj

Wat vinden jullie van het boekje? zouden jullie het kopen? en wie van jullie heeft het al?

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk kan je mij volgen op Bloglovin’, Instagram en twitter

Advertenties
1 reactie

One thought on “Review van de Blog Bijbel van Carlijn Bekker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s